Kontakt os

Fysio-pilates

Hvad er Fysio-Pilates?

Fysio-Pilates er et træningskoncept bestående af stabilitets- og styrkeøvelser, der har til formål at styrke dine muskler, gøre dem udholdende og spændstige, at forbedre din balance, koordination og smidighed. Fysio-Pilates fokuserer især på optimal træning af muskulaturen, der støtter rygsøjlen. Du vil opleve at du gennem træningen med Fysio-Pilates vil omdanne dine dårlige vaner til nye og bedre måder at bevæge dig på.

Det særlige ved Fysio-Pilates er, at træningsformen er yderst hensyntagende. Der er mulighed for at tage mange individuelle hensyn, alt efter din formåen og problematikker. Fysio-Pilates træningen er skånsom og alligevel udfordrende, særlig velegnet til træning af hele kroppen. Derudover er træningen funktionel, og du vil kunne bruge den i din hverdag.

Kvalitetssikring
Fysioterapeuter er gennem deres uddannelse trænet i at vurdere træningsbehov og sammensætte trænings-programmer til det enkelte menneske. Vores fysioterapeut Christina, som du møder til Fysio-Pilates i Trillium, har gennemgået et uddannelsesforløb indenfor Fysio-Pilates med supervision.

Når du skal til Fysio-Pilates
Træningen starter med en let afspænding og øvelserne foregår primært på en gymnastikmåtte. Det er vigtigt at have tøj på som du kan bevæge dig i og som ikke begrænser din bevægelighed. Der er omklædningsrum på klinikken.

Vi har holdtræning i Trillium onsdag kl. 18:00 og torsdag kl. 16:30.

Pris for deltagelse: 8 x 60 min = kr. 600,00

Kunne det være noget for dig, så kontakt fysioterapeut Christina på ch@trillium.dk og hør nærmere.