sh_masssageAf vore sanser er følesansen den, vi først udvikler. Berøring er det mest basale fællessprog, som vi kan gøre brug af til at helbrede eller berolige, til at lindre smerte eller fjerne spændinger.

Massage har en effektiv indvirkning på kroppen og dens muskler. Massage forebygger og afhjælpe infiltrationer og muskelspændinger, øger blodcirkulationen og forbedrer lymfekredsløbet.

Massage afhjælper stress, spændingshovedpine og er også med til at fjerne ophobede affaldsstoffer og væskeansamlinger i kroppen.

Fysiurgisk massage er en dybdegående og intensiv massage, der tager udgangspunkt i kroppens anatomi og hvor der bliver gået i dybden i muskler og led. Dermed hjælpes din krop med både at slippe af med affaldsstoffer, øge blodgennemstrømningen og dæmpe stress og belastninger i hverdagen.

Du vil sammen med massøren aftale, hvilke dele af kroppen, du ønsker massage af – f.eks. ryg, skuldre, nakke og ben. Du kan også vælge at lade hovedbunds- eller ansigtsmassage indgå. Massøren vil hjælpe dig med at sammensætte behandlingen, så den svarer til både behov og tid.