Kontakt os

ErgonomiI trillium.dk går vi ind for at forebygge frem for at helbrede. Derfor tilbyder vi kurser hvor vi fokuserer på arbejdsstillinger og fysisk velvære, så medarbejderne trives bedst muligt i deres job.

Ondt i ryggen er en folkesygdom
En stor del af den danske befolkning oplever fysiske skavanker. Det kan være ondt i ryggen pga. manglende bevidsthed om, hvordan kroppen reagerer på mange timers siddende arbejde dagligt, eller ensidige bevægelser gennem længere tid.

Inventar eller maskiner løser ikke problemet
Virksomheder investerer i dyrt kontor inventar eller maskiner, som ofte ikke bruges efter hensigten. Et nøje kendskab til sin egen krop er forudsætning for at kunne bruge hjælpemidlerne korrekt. Måske endda at dyrt inventar ikke er nødvendigt, hvis den enkelte medarbejder bliver vejledt i, hvorledes han/hun undgår og forebygger uhensigtsmæssige belastninger af kroppen. Derfor er det hensigtsmæssigt at inddrage Trillium som konsulenter før anskaffelse af nyt inventar.

Workshoppens indhold:

• Et foredrag for alle medarbejdere, i større eller mindre grupper, om ergonomi, samt om, hvordan man lærer kroppens faresignaler at kende.

• Hver enkelt medarbejders arbejdsplads samt hans/hendes holdning siddende og stående analyseres.

• Vi kommer med konkrete forslag til indretning af egen arbejdsplads.