Kontakt os

sh_sundhedsordning

Med en sundhedsordning ved Trillium får medarbejderne adgang til hurtige og effektive behandlinger af arbejdsrelaterede problemer. Behandlingen er ikke kun aflastning for ømme muskler og stive led, men i endnu højere grad en forebyggende ydelse mod gener som museskader, hovedpine, rygproblemer, nakkebesvær ol.

Derudover har behandlingsordningen også effekt på sygefravær, produktivitet, trivsel og medarbejderloyalitet.

Trillium er fleksibel, arbejdspladsen bestemmer selv hvilke typer behandling, der ønskes. Nogle vælger alene at tilknytte en massør, andre vælger at kombinere flere behandlingstyper.

Trillium tilbyder flere behandlingstyper i sundhedsordningerne:

Massage
Zoneterapi
Fysioterapi
Akupunktur


Betalingsmodeller

Trillium tilbyder flere forskellige modeller til finansiering af sundhedsordninger:

Klippekort
– Virksomheden køber et klippekort, som kan bruges af alle virksomhedens medarbejdere til alle Trilliums behandlingstilbud.

Delvis egenbetaling
– Medarbejderen betaler selv et beløb til behandleren, og virksomheden modtager en faktura på restbeløbet. Fordelingsforholdet af betalingen aftales i virksomheden.

Bruttolønsordning
– En bruttotrækordning er en aftale mellem arbejdsgiveren og den enkelte medarbejder, hvor medarbejderen accepterer en lønnedgang mod til gengæld at få stillet et personalegode til rådighed fra arbejdsgiveren.

Arbejdsgiverbetalt
– Arbejdsgiveren betaler hele beløbet for behandlingen.

Du kan læse om skattereglerne mht. sundhedsordning på arbejdsplads på SKAT’s hjemmeside her.

Vil du vide mere om Trilliums sundhedsordning kan du kontakte Mette Andersen på tlf: 2212 5254 eller via. mail på ma@trillium.dk