Kontakt os

Lej et lokale

I Trillium har vi flere lokaler som vi lejer ud til diverse formål.

Trillium salen:

Vores sal bliver brugt til mange alsidige formål, både tiltag Trillium selv udvikler og gennemfører, men også af gæster, der har fantastiske foredrag, events og holdundervisning. Det er muligt for alle at leje Trilliums sal til træning, undervisning, foredrag o.l.

Salen er ca. 65 m2 - med plads til ca. 30 siddende tilhørere eller 10-12 til træning / yoga eller lign. I forbindelse med salen er der køkken, toiletter og et lille omklædningsrum.

Billeder fra salen:

 


Samtale/behandlingsrum (Rum 6):

Et af vores andre lokaler som lejes ud er vores store lyse samtale/behandlingsrum. Lokalet er velegnet til bl.a coaching, samtaleterapi, møder, samt mindre foredrag og behandlinger. I rummet er der en briks til behandling samt bord og stole. Vi har ekstra stole skulle dette være nødvendigt.

Billeder fra samtale/behandlingsrummet:

Information:

Du kan downloadde en PDF med vores lejebetingelser og priser HER! (Opdatere d. 21-06-2018 med ny pris for nøgledepositum.)

Ønsker du at booke vores sal eller samtale/behandlingsrum: Skriv til adm@trillium.dk for at høre mere/booke lokalet eller aftal tid og kom ned og kig.

- Ønsker du dit arrangement åbent for offentligheden, så oplys navn på arrangement, kontaktperson og telefonnr, så vil det blive oplyst i kalenderen.