Kontakt os

d. 31-03-2020:

Kære kunder

Vi håber du og dine nærmeste har det godt. Forhåbentligt begynder det snart at lysne, så vi alle kan vende tilbage til dagligdagen igen.

Vores behandlere glæder sig rigtigt meget til at komme i gang med at behandle igen. Ingen af os har heldigvis været berørt af smitten og vi er alle fuldt opmærksomme på at følge sundhedsstyrelsens retningslinjer ift. værnemidler når vi starter op behandlinger op igen.

Som det ser ud lige nu, forventer vi at starte op i Trillium d. 14/04-2020 og vi håber på at vender tilbage til vores virksomhedsordninger, så snart der er givet grønt lys for dette fra de respektive virksomheder. Skulle der kommer andre anbefalinger fra regeringen følger vi selvfølgeligt disse og informerer om dette.

Vi glæder os til se jer igen, men indtil da – pas på jer selv og hinanden.

 

Følg os på Facebook for at holde dig opdateret!

Venlig hilsen
Trillium.dk

 

 

 

Vigtig information

d. 24-03-2020:

Opdatering vedr. COVID-19 (Corona-virus)

Som vi tidligere har informeret om, så holder Trillium, på sundhedsstyrelsen og regeringens opfodring, lukket grundet COVID-19 (Corona-virus). Den originale dato, der var sat for genåbningen, var d. 30/03-2020, men efter gårsdagens melding fra regeringen, er dette nu desværre udsat indtil d. 13/04-2020.

Vi beklager på forhånd for de gener dette måtte have, men sammen kan vi forhåbentligt få hold i denne pandemi, der ligger verden rundt.

 

d. 16-03-2020:

Trillium.dk holder midlertidigt lukket fra mandag d. 15 marts til mandag d. 30 marts.

Danske fysioterapeuter har fået en klar melding fra sundhedsstyrelsen om, at al ikke-kritisk behandling skal udskydes for at minimere spredning af Covid-19/Corona-virus. Vi har derfor valgt at lukke klinikken pr. dags dato for at være med til at forbygge og nedsætte risikoen for smitte.

Mails og telefonopkald/SMS vil ikke blive besvaret i denne periode, da alle medarbejdere er blevet sendt hjem, men har du brug for at komme i kontakt med os kan du kontakte fysioterapeut Mette Andersen på tlf. 22125254.

Vi håber på jeres forståelse herfor og glæder os til at se jer igen.

Følg os på Facebook for at holde dig opdateret!

Venlig hilsen
Trillium.dk