Kontakt os

Hvad siger vores kunder...

"I Spar Nord's bankområde Vesthimmerland har vi haft massageordning med Trillium gennem de seneste år. Det har været en stor succes med stor tilslutning. Mette er meget flexibel og vi har en super god dialog. Har vi en måned brug for at ændre på datoer eller har vi medarbejdere, der ønsker at komme med i ordningen - ja så er Mette hurtigt klar med forslag til ændring."

- Helle Sørensen, Spar Nord

"I området har vi besøg af Pia 3 torsdage om måneden. Pia er en utrolig behagelig massør, der kan give både massage og zoneterapi. Vi har aldrig problemer med at få besat ledige tider - der er rift om pladserne - og det er Pia's fortjeneste."

- Hanne Sønderby, Spar Nord


"En stor fælles fornøjelse er vores lukkede rygtræningshold, hvor vi en time hver mandag eftermiddag først får pulsen lidt op i opvarmningsfasen og derefter får hele kroppen arbejdet igennem med styrketrænings- og strækøvelser.

Der er ingen tvivl om, at disse timer i høj grad styrker vores interne netværk i virksomheden og bidrager til en sjov og uformel stemning samt samtale-emner både før, under og efter timerne.

Samtidig hjælper træningen mange af os til bedre at kunne håndtere vores små fysiske skavanker i dagligdagen – og måske ligefrem til at undgå massive gener og sygedage af dem.

Det er naturligvis frivilligt at deltage, men mange af os er efterhånden blevet helt afhængige af disse træningstimer, da de både giver fysisk velvære, mere energi og hyggeligt samvær med kollegerne om andet end lige de faglige opgaver."

- Lene Larsen, Finanschef, Kristensen Properties


"Royal Greenland har meget fokus på arbejdsglæde, sundhed og trivsel hos vore medarbejdere, og vi har igennem de senere år haft et projekt ”Sund Vane”, hvor vi har sat forskellige initiativer i gang, som netop har fokus rettet mod sundhed og ikke mindst trivsel.

Vi har igennem flere år haft et tæt samarbejde med Trillium på forskellige områder f.eks. behandlinger, indretning af motionsrum og holdtræning. Derudover har vi brugt Trillium som sparringspartner i forbindelse med mange af vores ”Sund Vane” initiativer, og vi har altid fået kvalificeret modspil og følt os prioriteret.

I samarbejde med Trillium har vi nu taget et skridt videre, og vi har udbygget dette tiltag til også at indeholde en let tilgængelig personalehåndbog til medarbejderne samt en lederhåndbog.

Personalehåndbogen indeholder et overblik over Royal Greenlands holdninger og politikker samt nogle nyttige lovmæssige informationer.

Lederhåndbogen giver den enkelte leder et hurtigt overblik over, hvordan vi som virksomhed vil og skal agere i forbindelse med sygdom, og hvilke muligheder lederen har for at hjælpe sine medarbejdere bedst muligt.

Igennem samarbejdet med Trillium har vi været i tæt dialog og med god sparring er vi blevet endnu mere skarpe på, hvad vores ansvar som virksomhed skal være i forhold til vores medarbejdere. Hvordan vi vil håndtere de svære situationer, og hvor langt vi som virksomhed er villige til at gå for vores medarbejdere.

Trillium er god til at komme med nye initiativer og idéer til, hvad vi evt. kan gøre endnu bedre, og vi er rigtig glade for samarbejdet!"

- Ulla Skibsted, HR, Royal Greenland A/S


Mail efter ergonomiforedrag for 60 ansatte i Nørresundby Bank:

Emne: Vedr.: Foredrag i går
Tak for det - det var som sagt inspirerende, hvor du "rammer" både dem, der skal i gang, og dem, der ved noget om det i forvejen, men som måske lige skal have et kærligt puf i den rigtige retning.

Jeg kan jo konstatere, at 10 ud af femten medarbejdere på Vesterbro i dag står op ved skrivebordet :o).

Det er 9 mere end normalt og langt flere, end der var med til foredraget fra afdelingen i går, så det ...

Og jeg har ikke engang gjort noget for det! Nu gælder det så bare - som ved al anden forandring i tilværelsen - at få det konverteret til en god vane.

- Gunnar Schmøkel, Erhvervskundechef


"Er meget positiv overfor denne træning. Jeg synes man får mere lyst til at dyrke motion og man får mange relevante oplysninger om graviditet og motion. Alle ved, at motion er godt og sundt, men synes, vi har fået meget info omkring, hvad motionen egentlig betyder for os og ens graviditet. Jeg har fået mere lyst til at komme ud og dyrke motion efter vi startede graviditetstræningen, da jeg ved hvad det indebærer og at det vil hjælpe mig fremover. For min skyld kunne vi godt mødes 2 gange om ugen i stedet for én gang :-)"

- Carina, Telenor


"Med en firmaordning fra Trillium Instituttet får vi en fleksibel og udbytterig behandling.

Behandlerne er alle professionelle, motiverede og yder en super god service. Der er derfor ingen tvivl om, at vi som virksomhed får en professionel og serviceminded behandling, som fremmer trivslen i vores virksomhed.

På det personlige plan har jeg haft stor gavn af fysiurgisk massage, kraniosakralterapi samt personlig træning. Jeg har nu igennem et halv år benyttet mig af Flemming Laigaard, som personlig træner, og det har været utrolig gavnligt i forhold til at opnå en højere grad af livskvalitet og trivsel. Flemming er en meget engageret og motiverende træner. Han er dygtig til at tage højde for den enkeltes personlige styrker og svagheder, samt at vejlede omkring kostvaner, søvn, livsstil mm. Det eneste jeg i dag kunne ønske mig var, at jeg for lang tid siden var gået i gang med træningen."

- Chrestina Munkholm Ib, Studieansvarlig MBP