Kontakt os

Sundhedsordning hos Trillium

Har du oplevet, at sygefraværet stiger i din virksomhed?
Hvis du har, så ved du, at det er en omkostningstung udfordring. Højt sygefravær betyder, at dine medarbejdere ikke kan udføre deres job, og deres kollegaer bliver stressede af den ekstra belastning.

Tænk forebyggende; det betaler sig!

Med en sundhedsordning ved Trillium får medarbejderne adgang til hurtige og effektive behandlinger af arbejdsrelaterede problemer. Behandlingen er ikke kun aflastning for ømme muskler og stive led, men i endnu højere grad en forebyggende ydelse mod gener som museskader, hovedpine, rygproblemer, nakkebesvær ol.

Derudover har behandlingsordningen også effekt på sygefravær, produktivitet, trivsel og medarbejderloyalitet.

Trillium er fleksibel, arbejdspladsen bestemmer selv hvilke typer behandling, der ønskes. Nogle vælger alene at tilknytte en massør, andre vælger at kombinere flere behandlingstyper.

Trillium tilbyder flere behandlingstyper i sundhedsordningerne:

Massage
Zoneterapi
Fysioterapi
Akupunktur


Betalingsmodeller

Trillium tilbyder flere forskellige modeller til finansiering af sundhedsordninger:

KLIPPEKORT:
- Virksomheden køber et klippekort, som kan bruges af alle virksomhedens medarbejdere til alle Trilliums behandlingstilbud.

FÆLLES FINANSIERING:
- medarbejderne og virksomheden betaler hver en andel af behandlingen. Dette kan øge medarbejdernes ejerskab for behandlingen, mens det samtidig mindsker udgiften for virksomheden. De udgifter som virksomheden får som følge af en fælles finansieret model er stadigvæk fuldt fradragsberettigede. Fordelingsforholdet af betalingen aftales i virksomheden.

BRUTTOLØNSORDNING:
- En bruttotrækordning er en aftale mellem arbejdsgiveren og den enkelte medarbejder, hvor medarbejderen accepterer en lønnedgang mod til gengæld at få stillet et personalegode til rådighed fra arbejdsgiveren. Det betyder at medarbejderne selv finansierer behandlingen, men gør det før skat, så den reelle besparelse er 35-42% afhængig af indtægt og trækprocent.

100% VIRKSOMHEDSBETALT:
- Arbejdsgiveren betaler hele beløbet for behandlingen så medarbejderne får behandlingsordningen omkostningsfrit mod at medarbejderne
flekser ud mens de modtager behandlingen. Udgifterne forbundet med ordningen er fuldt fradragsberettigede for virksomheden.

Du kan læse om skattereglerne mht. sundhedsordning på arbejdsplads på SKAT's hjemmeside her.

Vil du vide mere om Trilliums sundhedsordning?

Kontakt indehaver Mette Andersen for et uforpligtende tilbud på tlf: 2212 5254 eller via. mail på ma@trillium.dk