Kontakt os

Om Trillium

Trillium blev sat i verden i 2005 for at levere et topprofessionelt sundhedstilbud – og vi tror i al beskedenhed, at vi stadig leverer varen!

Vi tilbyder både behandlinger i vores klinik såvel som ude på virksomheder.

Størstedelen af Trilliums arbejde foregår ude på virksomheder, hvor vi tilbyder en grundig analyse af Jeres behov og råder over en bred og professionel ekspertise til at vurdere jeres organisationskultur og arbejdsmiljø fra alle vinkler og bistår med at udarbejde et tilbud, der passer præcis til Jeres organisation.

Vores behandlinger og anskuelser er altid helhedsorienterede, lige fra behandling af skaden, at finde årsagen og til at forebygge at skaden opstår igen. Vi følger løbende op på alt arbejde for vores kunder, en kvalitetssikring, der garanterer overensstemmelse mellem jeres behov og vores ydelse.

Sundhed er mange ting, så vi arbejder altid på at sammensætte en personalegruppe, der kan give vore klienter hjælp og støtte til såvel den fysiske som den psykiske sundhed og velvære. Sundhed og energi vokser ud af et godt arbejdsmiljø

Trilliums mission er ikke at prædike sundhed, men at give klienterne inspiration, råd og støtte til at arbejde med det, de ønsker at forandre.